Esittely

Asumme kahdestaan omakotitalossa maalla eläimiemme kanssa. Kasvatuksemme on pienimuotoista ja tapahtuu kotioloissa. Tavoitteenamme on kasvattaa terveitä, rodunomaisia Mittelspitzejä sekä Belgianpaimenkoiria. Koirat ovat meille ensisijaisesti perheenjäseniä ja harrastastuskavereita. Kaikki jalostukseemme käyttämät koirat on silmä- ja polvitarkastettuja sekä luusto kuvattuja. Rodussa ja omissa kasvateissamme ilmenevistä vioista ja sairauksista tiedotamme avoimesti. Pentueita syntyy harvoin ja vain hyvin harkituista yhdistelmistä joista toivomme saavamme jatkoa kasvatustyöllemme.  
Omaan laumaan tällä hetkellä kuuluu seitsämän Mittelspitziä ja viisi Belgianpaimenkoiraa. (2 Käyttölinjaista Groenendaelia, 2 sekalinjaista Groenendaelia ja yksi käyttölinjainen Malinois) Koiriemme kanssa harrastamme agilityä, tokoa, satunnaisesti puruja ja näyttelyissä käyntiä. Toivoisimmekin, että suurin osa kasvattiemme omistajista löytäisi sopivan harrastuksen. Pyrimme kouluttamaan itseämme jatkuvasti lisää koiraharrastuksen tiimoilta. Kasvattajan peruskurssin suoritimme Huhtikuussa 2012 ja jatkokurssin marraskuussa 2013. Lisäksi molemmat ovat agilitynkoulutusohjaajia ja Sanna myös dobokoulutusohjaaja sekä koirahieroja. Eero valmistui homekoiraohjaajaksi vuonna 2021 ja Sanna valmistui samana vuonna eläintenkouluttajaksi sekä koira-alan mentaalivalmentajaksi. 
Ilowimman pennut luovutetaan  7-8-viikon ikäisinä, sirutettuina, madotettuina, eläinlääkärin tarkistamina, rekisteröitynä ja pentuoppaan sekä kasvattajan elinikäisen tuen kera. Koirat kasvavat kotioloissa tottuen näin erilaisiin ääniin, toisiin koiriin ja ihmisiin. 

_mg_44951.jpg