Kuva: Valokuvaus Tessa Amanda

Kuvateksti

Tulevan Belgianpaimenkoira pentueen emänä on oma koirani sekalinjainen ERI, AGI3 Empress Fortuona Of Karo's Triangle "Pähee". Pähee on 2017 syntynyt Hollannin tuonti. Korkeudeltaan Pähee on kotimittauksella n. 63 cm. Pähee on ahne, sosiaalinen muiden koirien kanssa, helppo arjessa eikä sillä ole ääni- taikka alusta-arkuuksia. Pähee on myös rohkea, erittäin energinen ja miellyttämisenhalua löytyy myös. Päheellä on hyvä saalis. Päheen kanssa harrastusrintamalla kaikki tavoitteet on asetettu agilityyn, joka on meidän päälajimme. Kesäisin harrastetaan vepeä ja omaksi iloksi tokoa välillä. Vähemmälle harrastamiselle aikataulujen vuoksi on jäänyt haku ja purut. Päheen suvussa on hyviä harrastuskoiria niin agilityssä, tokossa kuin myös pk-puolella. Päheen takaa rulee myös ring-koiria. Päheen isän (Ravenin) isä eli Einarin veli on toiminut virkakoirana. Einari itse toimi pelastuskoirana. Pixin takana myös paimennuksessa olevia koiria. Pähee on käynyt luonnetestissä saaden 185 pistettä. Kuva:Valokuvaus Tessa Amanda.

Tulevan pentueen isänä on vuonna 2019 syntynyt Perfect De La Rouguine "Napu" 2,5-vuotias Hollannintuonti uros. Napu on kookas, muttei raskas. (n.67 senttiä) Napun kanssa harrastetaan tavoitteellisesti IGP:tä. Asuu kahden muun uroksen kanssa perhekoirana. Napu on kuvattu terveeksi. Lonkat B/B, kyynäreet 0/0, SP0, LTV0, silmät terveet.

Odotan yhdistelmästä terveitä ja toimivia harrastusbelgejä . Jos yhdistelmä kiinnostaa, otathan yhteyttä ilowimmankennel@hotmail.com. Kerromme mielellämme lisätietoja yhdistelmästä. 

Kaikilla pennuilla on kodit jo odottamassa luovutusta. Kiitos kaikille yhteydessä olleille.